LG a anuntat ca va folosi un ecran qHD de 5.5 inci pentru viitorul smartphone G3

19

LG a anuntat astazi un ecran qHD de 5.5 inci care ofera o rezolutie de 2560 × 1440 de pixeli si pe care il va incorpora in viitorul smartphone emblema LG G3. Ecranul LCD va oferi o imagine de trei ori mai clara decat cea pe care o ofera ecranele 1080p clasice si este conceput pentru a oferi o experienta de vizualizare deosebita.

 

Protectia de pe ecran va avea o grosime de doar 1.15 milimetri, comparativ cu ecranul incorporate in LG G2 care avea o protectie cu o grosime dubla. Asta inseamna construirea unui ecran mai mare care poate fi incorporat in dispozitive subtiri care fac parte din aceasta categorie de smartphone-uri.

 

Densitatea pixelilor in cazul noului ecran anuntat de LG va fi de 538, cifra impresionanta daca tinem cont de faptul ca smartphone-urile Galaxy S5 si HTC M8 au o densitate a pixelilor cu aproape 100 de pixeli mai mica. LG promoveaza faptul ca display-ul lor qHD ofera, de fapt, o imagine mai clara decat display-urile de acelasi tip produse de alte companii tocmai datorita acestor pixeli in plus. Ecranul a indeplinit standardele pentru certificare NEMKO si standardul de 100% a reproducerii culorilor RGB.

 

Asadar, display-ul ar trebui sa fie fidel in redarea culorilor, desi o versiune comerciala nu a fost inca testata. Smartphone-ul LG G3 va fi lansat pe 27 mai.

 

 

Πηγή: PocketNow