Lenovo ZUK Edge este un smartphone fara ecran curbat

39

Lenovo ZUK Edge este un phablet cu ecran de 5.5 inch, dar care nu are ecran cu margini curbate. Numele te face să crezi că ar avea display Edge, dar ideea lor a fost că marginile sunt reduse foarte mult, pare că ecranul nu are margini de fapt. Design-ul este bun, iar dotările sunt bune, iar prețul ar putea fi sub nivelul terminalelor Moto.

 

Lenovo ZUK va avea un ecran de 5.5 inch Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 821 la 2.15 GHz, 4GB de RAM, stocare internă de 32 sau 64GB, cameră foto pe spate de 13 megapixeli, cameră foto frontală cu senzor de 8 megapixeli și o baterie integrată de 3.000 mAh. Telefonul urmează să fie lansat oficial în cursul lunii noiembrie, iar imaginile provin probabil din fabrică, din zona de producție, unde angajații fac acum teste să vadă că totul este ok.

 

După cum arată fotografia, pare că ar fi un pic mai mare sau în orice caz marginile ultra-subțiri arată foarte bine. Se pare că acesta este unul din trendurile anului în design, deși numele Edge te lasă să crezi că va avea margini curbate.

 

Lenovo ZUK Edge a fost deja înscris pe site-ul autorității chineze care aprobă noile telefoane, așa că nu există vreu dubiu privind lansarea modelului. Din păcate nu știm acum exact prețul, dar este un brand cu produse mai accesibile decât Moto.

Πηγή: GizChina