Lenovo pregateste un laptop 2-in-1 care sa concureze Surface Pro

28

Lenovo IdeaPad Miix 720 se pregătește de lansarea oficială, este cel mai nou model de laptop 2-în-1, genul cu ecran touchscreen care se desprinde și poate fi folosit ca tabletă. Concurează astfel seria Surface Pro de la Microsoft, genul de dispozitiv care nu este nici tocmai laptop, dar nici tocmai tabletă, ci câte puțin din fiecare.

 

Dispozitivul este acum prezentat pe surse, pentru că nu a fost lansat oficial. Cei care au aflat în premieră informațiile spun că ecranul va fi de 12 inch, cu rezoluție 2880 x 1920 pixeli, procesoare Intel Core i3, i5 sau i7 din generația Kaby Lake, până la 16GB de RAM și stocare internă de pînă la 1TB.

 

Are porturi USB Type-C, inclusiv unul pentru încărcare, exact ca un telefon mobil (sau ca noile MacBook Pro). Dar are și porturi normale, unde se pot conecta accesoriile pe USB, un lucru la care Apple și alți producători încep să renunțe. Modelul preia de la seria Yoga suportul de pe spate care permite poziționarea tabletei sprijinită pe birou. 

 

Oamenii insistă cu acest model pentru că Microsoft nu a actualizat Surface Pro și fanii seriei nu pot opta pentru procesoarele din generația Kaby Lake. Se pare că Lenovo IdeaPad Miix 720 va avea și un stylus cu care creativii pot face desene sau lua notițe direct pe ecran.

Πηγή: The Verge