Lenovo P770 IdeaPhone alimentare de 29 de ore a bateriei si Jelly Bean intr-un smartphone cu cost scazut

26

Motorola se poate confrunta cu un nou pretendent la coroana capacitatii bateriei Droid RAZR MAXX HD. Lenovo a introdus in liniste IdeaPhone P770, cel pu?in teoretic, contesta omologul sau american, aglomerand o baterie lithium polymer de 3500 mAh intr-o carcasa mai groasa, de 11.9mm.

Asta inseamna cu 200mAh mai mult decat campionul energetic Motorol si suficient pentru companie sa etaleze o convorbire de 29 de ore de convorbire. Nu este la fel de lunga precum sustin cei de la Motorola, 32 de ore, dar Lenovo a facut ceva rivalul sau american, va lansa un telefon cu Jelly Bean.

Motorola s-ar putea odihni mai usor stiind ca P770 este un Behemoth gigant lipsit de regrete, concentrat doar pe buget, care transporta un ecran de 4.5 inci qHD, cu un procesor dual-core de 1.2GHz , 4GB de stocare incorporat, un card microSD de 8GB si ambele camere fata-spate de 5 megapixeli.

Pentru 273 de dolari Lenovo cere un model off contract in China, P770 ar putea fi prima alegere a multor proprietari de telefonie mobila pe distante lungi de calatorii. Este doar o rusine faptul ca lipsa de 4G probabil inseamna ca nu vom vedea o lansare in SUA.