Lenovo lanseaza WRITEit, o aplicatie care imbunatateste experienta scrisului de mana pe tablete si PC-uri

22

Lenovo anunta lansarea noii aplicatii software WRITEit, care imbunatateste experienta scrisului de mana pe dispozitivele compatibile cu „pen”. WRITEit transforma scrisul de mana cu ajutorul unui „pen” intr-o solutie optima, permitand utilizatorilor sa scrie in aproape orice camp.

 

Solutia software functioneaza pe dispozitivele Lenovo cu sistem de operare Windows 8 selectate cu digitiyer, pen activ sau cu tehnologie AnyPen, oferind feedback si corectie in timp real. Toate aceste avantaje incurajeaza utilizatorii sa foloseasca un pen in loc sa foloseasca o tastatura, avand parte de o experienta de scriere mai rapida si mai precisa.

 

WRITEit ruleaza in background in timp ce utilizatorii scriu, convertind in timp real scrisul de mana in caractere de text. Totodata, ofera si sugestii automate pentru evitarea greselilor.

 

WRITEit este disponibil pentru urmatoarele dispozitive cu stilou: ThinkPad YOGA, ThinkPad Helix, ThinkPad 10 si YOGA Tablet 2 8-in cu sistem de operare Windows si tehnologie AnyPen. Utilizatorii acestor dispozitive pot descarca WRITEit gratuit incepand cu 15 aprilie.