Lenovo lanseaza un smartphone multifunctional si un proiector portabil

57

Lenovo lanseaza la  MWC 2015 noile smartphone-uri VIBE Shot şi A7000, impreuna cu proiectorul portabil Lenovo Pocket Projector.

 

VIBE Shot este primul camera-smartphone 2 in 1 marca Lenovo, cu o rezolutie de 16MP la camera principala si de 8MP pentru cea frontala, cu un obiectiv modular din sase piese, cu un full frame in format 16:9 pentru realizarea de fotografii in medii slab luminate. Pentru convorbiri telefonice sau conectivitate, VIBE Shot este un Dual-SIM cu un ecran full HD de 5 inch, cu un procesor Qualcomm Snapdragon, cu spatiu de stocare de 32GB, ce poate fi extins pana la 128 GB, ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. VIBE Shot va fi disponibil incepand cu luna iunie la un pret de pornire de aproximativ 349 dolari. 

 Lenovo_VIBE_SHOT_1

Lenovo A7000 are un ecran de 5,5 inci, cu rezolutie HD si cu sunet bazat pe tehnologia Dolby Atmos. Smartphone-ul dual-SIM opereaza cu Android 5.0, este echipat cu procesor MediaTek True8Core, cu doua camere foto, si cu modul 4G LTE. Lenovo A7000 va fi disponibil incepand cu luna martie, la un pret de pornire de 169 de dolari.

 

Lenovo_A7000_4

 

Cat despre proiectorul portabil Pocket Projector, acesta poate reda continut de pe smartphone prin wireless via DNLA sau Miracast, ofera pana la 32GB spatiu de stocare pe un card microSD si autonomie de peste 2 ore, astfel incat se poate viziona un film cap coada, fara conectare la o sursa de curent. Lenovo Pocket Projector va fi disponibil incepand cu luna mai la un pret de pornire de 249 de dolari.

Lenovo_Pocket_Projector_Black__Light_Stream