Lenovo lanseaza noile laptopuri proiectate pentru consumatorii care iubesc simplitatea

20

Lenovo a prezentat trei noi laptop-uri de pentru utilizatorii individuali in cadrul Lenovo Tech World, primul eveniment global exclusiv al companiei, care s-a organizat la Beijing si are in centru cele mai noi inovatii tehnologice. Noile laptop-uri Lenovo Z41, Lenovo Z51 si ideapad 100 pun accentual pe versatilitate. Chiar daca utilizatorii au nevoie doar sa creeze si sa editeze continut sau isi doresc o experienta multimedia completa pentru a se bucura de muzica si clipuri video, Lenovo Z41, Lenovo Z51 si Ideapad 100 sunt ideale pentru utilizatorii care apreciaza un design simplu si functional.

Lenovo_z41

Lenovo Z41 si Lenovo Z51, de 14, respectiv 15 inch, sunt in mod egal centre de divertisment pentru acasa, cat si statii de lucru puternice. Cu un ecran FHD uimitor, placa grafica AMD optionala si si sistem Dolby DS 1.0 Home Theater Surround pentru sunet si efecte vizuale clare, laptop-urile sunt ideale pentru video streaming si descarcarea melodiilor si jocurilor. In plus, acestea vin echipate cu o tehnologie WiFi 802.11 a/c avansata si maresc de pana la trei ori viteza conexiunii la internet comparativ cu laptop-urile obisnuite, pentru navigare pe web, streaming si descarcare de continut mai rapide. In plus, noile modele lenovo sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 si dispun de pana la 1 TB spatiu de stocare. Lenovo Z51 si Lenovo Z41 ies in evidenta prin optiunile lor de culoare: negru abanos, alb mat si rosu aprins (pentru modelele cu diagonala de 14 inci).

Lenovo_z51_1

Lenovo Z51 dispune, de asemenea, de o camera optionala Intel RealSenseTM 3D. Cu o rezolutie 1080p si un senzor de profunzime si culoare, camera 3D este cea prin intermediul careia utilizatorii pot scana si printa obiecte 3D, pot juca jocuri 3D sau pot controla laptop-ul cu ajutorul gesturilor. Acestia pot crea, de asemenea, o experienta video mai realista prin schimbarea fundalului si partajarea continutului.

Ideapad_100_15_Black__8

In ceea ce priveste Ideapad 100, acesta a fost creat pentru clientii care au nevoie doar de caracteristicile cele mai importante, cum ar fi navigarea pe Internet, crearea de continut si gestionarea listelor. Acesta vine in configuratii cu procesor Intel BayTrail-M N3540, de pana la 500 GB de spatiu de stocare pe HDD si placa video integrata Intel Graphics, care ofera procesare rapida, spatiu amplu de stocare si imagini de calitate. Autonomia bateriei pentru acest model este de 4 ore, diagonala ecranului este de 14 inci. La nivel de design Ideapad 100 este un laptop subtire si elegant cu finisaje de culoarea negru abanos care il fac sa se diferentieze de un design pentru modele entry-level.

 

Lenovo Z51, cu ecran de de 15 inci, va fi disponibil incepand cu luna iunie la partenerii autorizati Lenovo si va avea un un pret de pornire de la 2999 lei. Noile notebook-uri Lenovo Ideapad 100 de 14 si 15 inci vor fi disponibile la partenerii autorizati Lenovo. Pretul va porni de la 1499 RON lei.