Lenovo K6 Note a fost lansat oficial

491

Lenovo K6 Note a fost lansat oficial, iar modelul aduce tehnologie decentă la un preț foarte bun. Este un terminal cu ecran mare, 5.5 inch, iar toate modelele Lenovo Note au adus pînă acum hardware decent la preț bun. Compania chineză a anunțat că va trece la brandul Moto, dar se pare că unele modele vor continua cu brandul cunoscut.

Ecranul este Full HD, iar Lenovo a ales un procesor economic, Snapdragon 430, octa-core cu 4 nuclee Cortex-A53 la 1.5 GHz, plus 4 nuclee Cortex-A53 la 1.2 GHz. Are versiuni de 32GB / 3GB de RAM și 64GB / 4GB de RAM, cu o mică diferență de preț. Acceleratorul grafic este  Adreno 505 GPU, iar capacitatea de stocare poate fi extinsă prin carduri microSD.

Lenovo K6 Note are pe spate o cameră foto de 16 megapixeli, iar frontala este de 8 megapixeli. Are tehnologie 4G, WiFi, Bluetooth, GPS și tot ce ai nevoie la un smartphone de ultimă generație. Modelul are încorporată o baterie de 4.000 mAh, ceea ce înseamnă că veți avea autonomie. Dar performanța în aplicații și jocuri lasă de dorit. Prețul va fi de aproximativ 700 de lei pentru varianta mai accesibilă și 900 de lei pentru modelul mai avansat.

Lenovo a lansat și modelele K6, precum și K6 Power cu o baterie mai mare.

Πηγή: GADGETS NDTV