Lenovo Golden Worrior S8 – detalii si pret

47

Detalii despre viitorul smartphone Lenovo Golden Worrior au fost postate pe internet de un retailer. Pe langa specificatiile tehnice, a fost dezvaluit si pretul de comercializare a dispoizitivului.

 

Lenovo Golden Worrior S8 incorporeaza un ecran de 5.3 inci de tip LTPS care ofera o rezolutie de 1280 x 720 de pixeli si este acoperit cu protectie Gorilla Glass 3. Procesorul este unul quad-core MediaTek MTK6592M de 1.4 GHz. Mai exista o memorie RAM de 2 GB si o capacitate de stocare de 16 GB care poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD. Camera foto are 13 megapixeli si blit LED, iar camera frontala este una de 5 megapixeli.

 

In ceea ce priveste conectivitatea, exista suport pentru Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, Wi-Fi Direct si 3G. Golden Worrior S8 va avea capacitati dual-SIM, va cantari 146 de grame si va masura 146 x 76.7 x 7.9 milimetri. Smartphone-ul va rula sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si va fi alimentat de o baterie cu o capacitate de 2.000 mAh despre care Lenovo sustine ca va oferi o autonomie de 2 zile in mod stand-by.

 

Smartphone-ul Lenovo Golden Worrior S8 va fi comercializat la pretul de 200 de dolari atunci cand va ajunge pe piata. Din pacate, insa, compania nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la momentul in care dispozituvul va putea fi achizitionat.

 

Πηγή: GSM Arena