Lenovo anunta PC-ul masa Horizon

21

Lenovo si-a facut temele pentru anul ce tocmai a inceput si in gama bogata in dispozitive a incadrat un Table PC botezat IdeaCentre Horizon 27.

PC-ul este alimentat de o baterie, poate fi utilizat ca masa ori ecran tactil inclinat si este optimizat pentru a raspunde comenzilor concomitente, venite din partea mai mulor utilizatori. PC-ul cantareste aproape opt kilograme, are o diagonala de 27inch si o grosime de 27mm. Randarea continutului la rezolutie 1080p este asigurata de Nvidia GeForce GT 620M, stocarea se face pe HDD de pana la 1TB, iar procesoarele variaza intre Core i3 si i7 de la Intel.

Sistemul de operare preinstalat este Microsoft Windows 8, insa utilizatorii pot opta pentru interfata Aurora. Horizon este ideal pentru jocuri de societate, Lenovo apeland la cei de la EA pentru a optimiza cateva jocuri pentru prezentarea acestei platforme. Marketing-ul de pana acum sugereaza ca Lenovo doreste sa vanda acest dispozitiv ca pe o consola de jocuri, ei adaugant in pachet joystick-uri si un zar electronic (e-dice).

Pretul acestui gadget va porni de la 1699 de dolari si va fi disponibil din a doua jumatate a lui 2013.

 

Sursa: engadget.com