Lenovo a lansat noua generatie YOGA

32

Lenovo a lansat noua generatie a liniei de tablete si laptopuri YOGA. Gama prezentata la Londra de inginerul de produse Lenovo, Ashton Kutcher, include noul laptop Yoga 3 Pro, cu versiunea ThinkPad, noua tableta YOGA 2 cu versiuni Windows si Android, precum si noua tableta Yoga 2 Pro de 13 inci cu proiector integrat, sistem audio de 8 wati si subwoofer.

                                                          

Laptopul Yoga 3 Pro este un PC de 13 inch, usor (1.19kg) si mai subtire decat un pix (cu o grosime de 12.8mm), asta datorita unei noi balamale contruita din mai bine de 800 de piese de otel si aluminiu, care ofera un grad inalt de flexibilitate si aspect plat datorita bratarilor metalice de mana. Totodata, vine cu ecran QHD+ (3200×1800) si cu tehnologie Harmony care modifica automat luminozitatea si gama de culori in functie de lumina exterioara.

 

Carcasa colorata in variantele Clementine Orange, Platinum Silver sau Champagne Gold adaposteste un procesor Intel Core M, un spatiu de stocare de pana la 512GB SSD, o placa video integrata Intel si asigura o autonomie de pana la noua ore. Pretul Lenovo YOGA 3 Pro va fi disponibil la pretul de pornire de 1.349 dolari.

 

ThinkPad_Yoga_14_Silver_Hero_02

 

YOGA Tablet 2 este noul dispozitiv din linia de tablete YOGA a Lenovo, iar aceasta vine pentru prima oara cu posibilitatea ca utilizatorii sa aleaga intre modelul cu Windows la dimensiunile de 8 si 10 inch, dar si cu Android, la aceleasi dimensiuni.

 

Pe langa asta, tableta aduce un procesor Intel Atom, WiFi dual band, conectivitate 4G optionala, camera foto de 8MP, port micro USB OTG pentru incarcare telefonului. Pretul de pornire al tabletei YOGA 2 cu Android este de 300 dolari pentru varianta de 10 inch, 250 dolari pentru 8 inch, iar YOGA 2 cu Windows, 400 dolari pentru 10 inch si 300 dolari pentru 8 inch.

 

yoga_tablet_2_2

 

Nu in ultimul rand, tableta YOGA 2 Pro aduce un proiector integrat Pico, care sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a isi transforma peretii in televizor sau ecran de cinema la dimensiunea de 50 inch, impreuna cu un sistem de sunet de 8 wati cu subwoofer. Noua tableta are un ecran QHD 2560×1440 de 13 inch.

 

YOGA Tablet 2 Pro aduce un procesor Intel Atom din a patra generatie, cu o camera de 8mp, cu spatiu de stocare de la 32GB la 64GB, pe suport Micro SD, cu o autonomie de 15 ore si cu tehnologie 4G optionala. Pretul de pornire al acestei tablete care va fi disponibila incepand cu luna noiembrie, este de 500 dolari.

 

Lenovo_YOGA_Tablet_2_Pro_projector_Feature