Laptopurile din gama Lenovo LaVie Z au devenit disponibile

  23

  Modelele de laptop Lenovo LaVie Z si LaVie Z 360 au devenit acum disponibile in Statele Unite. Ambele sunt echipate cu ecrane quad HD de 13 inci si urmaresc sa aduca imbinarea perfecta intre performantele superioare si greutatea scazuta.

   

  Procesoarele incluse in ambele modele sunt generatia a cincea a Intel Core i7. De asemenea, memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea de stoacre de 256 GB, in hard-uri SSD. Singura diferenta dintre cele doua modele este ca Lenovo LaVie Z 360 include un ecran touchscreen care se poate roti si poate transforma laptopul intr-un dispozitiv asemanator unei tablete.

   

  Totusi, Lenovo pare sa fi depasit estimarile de pret initiale. Lenovo LaVie Z se va vinde cu 1.700 de dolari in timp ce LaVie Z 360 se va vinde cu 1850 de dolari, ceea ce inseamna ca ambele preturi sunt cu aproximativ 200 de dolari mai mari decat estimarile pe care le facuse compania. De aceea, este posibil ca firma sa dezvolte si versiuni low-end ale acestei game, insa ramane de vazut cum va evolua situatia.

   

  Πηγή: Engadget