La Telekom, noul Samsung Galaxy S6 vine cu doua bilete la concertul anului in Romania

17

 

  • Clientii  care achizitioneaza un Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge impreuna cu un abonament nou sau prelungit primesc cate doua bilete la evenimentul muzical al anului
  • Campania se desfasoara in perioada 8 mai – 5 iunie, in limita a 2500 de bilete

 

Telekom Romania lanseaza astazi campania promotionala prin care fiecare client persoana fizica care achizitioneaza un telefon Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge impreuna cu un abonament nou sau prelungit primeste bonus cate doua bilete la evenimentul muzical al anului.

 

In plus, clientii care opteaza pentru abonamentul Nelimitat XXL pe o perioada de 2 ani prin portare si returneaza un telefon Samsung Galaxy S5 prin serviciul buy-back pot cumpara noul Samsung la pretul de numai 1 Leu.

 

Abonamentele pot fi incheiate sau prelungite in orice magazin Telekom sau al partenerilor, sau pe www.telekom.ro pana pe 5 iunie, inclusiv.

 

Pasul urmator este autentificarea in contul MyAccount, accesand www.telekom.ro pentru a completa formularul cu datele de contact pentru livrarea biletului, pana pe 12 iunie 2015. Cererea va fi verificata si validata printr-un mesaj de confirmare la adresa de e-mail comunicata in formular, in perioada 15 mai – 30 iunie 2015. Ulterior, biletele vor fi livrate la adresa indicata pana pe 10 iulie 2015.

 

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.telekom.ro/S6promo.

 

Smartphone-urile Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge lansate recent in Romania, realizate din metal si sticla, sunt echipate cu cea mai avansata tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de utilizare. Smartphone-urile dispun de o camera foto principala de 16MP si una secundara de 5MP, ruleaza cu Android Lollipop 5.0 si se incarca de 1,5 ori mai rapid decat modelul anterior. Ecranul modelului Galaxy S6 Edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini.