Krüger&Matz lanseaza un smartphone si un smartband la MWC 2015

30

Krüger&Matzlanseaza la MWC 2015 un nou smartphone numit FLOW, disponibil cu conectivitate LTE, precum si smartband-ul FitOne, primul din portofoliul companiei.

 

Noul smartphone FLOW este un dual-SIM care ruleaza cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Flow este echipat cu procesor Qualcomm MSM8916 quad-core ARM Cortex A53, cu o viteza de Internet de 1.2 – 1.4 GHz, cu o memorie de 1 GB RAM si cea interna de 8GB, putand fi extinsa pana la 32GB. Camera foto principala are 5MP, iar cea frontala 2MP. Grosimea smartphone-ului este de 8mm, iar ecranul de 4.5 inch, cu rezolutie 540×960 pixeli. Flow are un pret sugerat de 599 lei.

 

flow

 

FitOne este primul smartband din portofoliul companiei, un device care poate fi conectat prin Bluetooth la un smartphone (Android 4.3; iOS7 sau mai recent), iar cu ajutorul aplicatiei Wrist Band vei putea inregistra toate activitatile fizice, inclusiv numarul de pasi efectuat zilnic, distanta, durata activitatii, viteza medie de mers si consumul de calorii, durata si fazele somnului. Pretul sugerat de retail este 149 lei.

 

fitone