Kodak lanseaza smartphone-ul IM5, un mid-range cu sistem Android

33

Dupa ce au existat numeroase zvonuri legate de faptul ca Kodak va lansa un smartphone, compania a prezentat in sfarsit dispozitivul, numit IM5. Acest smartphone are sistem de operare Android KitKat, insa firma promite ca va primi update catre Android Lollipop. Asa cum era de asteptat Kodak IM5 se concentreaza destul de mult pe partea de fotografie.

 

Din pacate, focalizarea nu este o functie neparat bine implementata, asa ca fotografii care sperau sa poata folosi acest smartphone pe post de camera foto ar putea fi dezamagiti. IM5 este mai degraba un dispozitiv average, ceea ce inseamna ca ofera functii potrivite pentru un utilizator cu nevoi medii.

 

Smartphone-ul Kodak IM5 incorporeaza un ecran HD de 5 inci, care ofera o rezolutie inca nespecificata de firma. Camera foto are 13 megapixeli si beneficiaza de functia autofocus. In plus, smartphone-ul are suport pentru card microSD care poate aduce o extindere a capacitatii de stocare de pana la 32 de GB. Procesorul care alimenteaza smartphone-ul este un octa-core de 1.7 GHz, insa nu exista alte detalii, la fel cum nu exista nici detalii despre memoria RAM sau capacitatea de stocare pe care o ofera smartphone-ul. Asa cum era de asteptat, pentru ca smartphone-ul este produs de Kodak exista un software de administrare a imaginilor despre care compania promite ca va face totul mai usor pentru utilizatori. Editarea fotografiilor va fi usoara si vor exista optiuni care sa permita editarea printr-o singura atingere.

 

Kodak IM5 este produs in parteneriat cu Bullitt Mobile, iar conducatorul companiei a declarat ca “acest smartphone a fost construit pentru clientii care apreciaza valoarea si mostenirea brandului Kodak”.

 

Πηγή: Slashgear