Kingston propune un SSD pentru serverele companiilor

  33

  Kingston lansează SSD-ul Data Center 400 (DC400), cel mai nou SSD din gama de soluții enterprise. DC400 este un model entry-level pentru servere enterprise și utilizare în centrele de date, fiind dedicat în special clienților care adoptă strategia de înlocuire completă a vechilor sisteme. Este ideal pentru aplicații cu cerințe de citire foarte ridicate precum boot, servere web, baze de date operaționale cu o rată de date mai scăzută și analytics – mai ales în centrele de date cu volume de lucru mixte, unde anduranța și fiabilitatea sunt importante.

  SSD-ul DC400 oferă o calitate superioară a serviciilor pentru clienții centrelor de date ale căror volume mari de lucru necesită un IOPS (input/output operations per second) fiabil și o latență scăzută. O memorie DRAM extinsă permite un IOPS ridicat și o performanță crescută pentru o gamă largă de operațiuni de citire/scriere.

  Capacitatea de over-provisioning standard poate fi configurată de către utilizator, îmbunătățind performanța IOPS random și anduranța, în timp ce caracteristicile enterprise firmware îmbunătățesc latența și oferă timpi scăzuți de acces la date în condiții de volume de lucru constante. În plus, SSD-ul DC400 oferă atât protecție end-to-end, cât și împotriva penelor de curent, datorită unui sistem integrat în firmware-ul produsului (“pFAIL”).

  „Kingston anunță noua generație de SSD-uri SATA pentru segmentul enterprise, care vine în întâmpinarea cerințelor clienților noștri – companii și centre de date – de aplicații performante, calitate ridicată și fiabilitate. DC400 asigură un timp de răspuns scurt, o latență scăzută și protecție avansată a datelor, oferindu-le managerilor IT opțiunea perfectă de stocare pe server, pe care o pot implementa cu încredere”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

  Capacitatea de stocare a DC400 este de 400GB, 480GB, 800GB și 960GB.