Kindle pentru iOS simplifica procesul pentru utilizatorii noi

16

Atunci cand vine vremea rece, multi utilizatori de tehnologie prefera sa stea in casa si sa citeasca. Tocmai de aceea, Amazon incearca sa faca aceasta experienta mai placuta pentru utilizatorii iOS si a lansat o actualizare pentru aplicatia Kindle prin care i s-au adaugat elemente social media.

 

Noua versiune a aplicatiei Kindle o sa ajute utilizatorii nou inregistrati sa gaseasca mai usor materiale de citit prin generarea unei liste bazata pe lecturile Goodreads pe care acestia le prefera. Dupa ce au inceput lectura, utilizatorii pot folosi partea de social media a aplicatiei pentru a-si inregistra progresele la citit sau pentru a discuta despre autori.

 

In plus, pentru cei care detin tablete iPad, o noua optiune, numita Book Browser, va oferi mici review-uri de carti si alte informatii pe scurt, astfel ca doritorii pot alege mai in cunostinta de cauza ce carti digitale sa cumpere. De asemenea, daca cei care folosesc noua versiune a aplicatiei se plictisesc de citit, pot sa treaca mult mai usor la ascultarea unui e-book, pentru ca nu mai este necesar sa astepte ca fisierul sa se descarce.

 

Πηγή: Engadget