Kidizoom Smartwatch, ceasul inteligent pentru copii

73

Smartphone, tableta sau ceas inteligent. Cu siguranta toti copii ar vrea sa se joace si sa umble pe astfel de dispozitive, daca vad unele. Problema este ca, uneori, copii nu sunt atat de delicati in a le manevra. Tocmai de aceea, o serie de gadget-uri concepute special pentru ei au fost scoase pe piata. Recent, a aparut si Kidizoom Smartwatch, un ceas inteligent produs de VTech.

 

Smartwatch-ul se adreseaza copiilor intre 4 si 7 ani, include o serie de optiuni specifice si o camera foto incorporata. Exista o aplicatie de tip recorder care poate aplica efecte audio amuzante peste inregistrarile realizate, dar si patru jocuri care vor ajuta copii sa invete diverse lucruri. Pe ecranul gadget-ului, ora se poate afisa atat in mod clasic (analog) cat si cu cifre (digital) si exista mai mult de 50 de optiuni de personalizare a aspectului. In plus, copii au acces si la cronometru si o baza de date cu informatii.

 

In ceea ce priveste design-ul, ecranul Kidizoom Smartwatch este unul de tip touchscreen, iar ceasul inteligent este rezistent la stopi de apa. Acest lucru inseamna ca rezista la cateva picaturi de ploaie sau la transpiratie, dar nu poate fi scufundat in apa complet.

 

Bateria Kidizoom Smartwatch este reincarcabila, iar compania sustine ca toate materialele folosite pentru a crea ceasul sunt rezistente. Camera foto integrata ofera o rezolutie de 640 x 480 pixeli si poate surprinde atat fotografii cat si materiale video.

 

Ceasul Kidizoom Smartwatch secomercializeaza la un pret de 59.99 de dolari si poate fi cumparat in urmatoarele optiuni de culori: albastru, violet, alb, roz si verde. Deocamdata, stocurile pentru gadget s-au terminat si, din pacate, firma producatoare nu a oferit niciun fel de informatie oficiala cu privire la momentul in care Kidizoom Smartwatch va deveni din nou disponibil.

 

Iata si un material video care prezinta Kidizoom Smartwatch:

 

 

Πηγή: Slashgear