Just Sing It, karaoke pe iPhone cu tenta de socializare

18

Activitatea preferata in Asia nu duce lipsa de reprezentanti printre aplicatiile afisate prin magazinele virtuale AppStore sau Google Play. Singurul neajuns pe care il au aplicatiile de genul acesta, destinate tabletelor si smartphone-urilor, era componenta de socializare, ceva care sa adune cat mai multi participanti activi. Aplicatia Just Sing It isi propune sa introduca o astfel de facilitate si se foloseste de aceleasi arme folosite de Facebook & Co.

Alec Andronikov, CEO al companiei AnyoneGame dezvoltatoare a Just Sing It, a descris modul in care aplicatia isi va aduna adeptii. In primul rand au fost introdusi banii virtuali. Acestia sunt acumulati fie prin conversia monedei reale fie prin intermediul unor concursuri.

Just Sing It ofera o biblioteca de melodii din care puteti alege in functie de numele piesei sau de dificultatea interpretarii. Apoi cautati alti utilizatori si incepeti a le canta natural sau folosind efecte audio aplicate vocii. Daca ascultatorii ghicesc melodia, atat acestia cat si interpretul primesc bani virtuali. Cu averile acumulate poate fi cumparat continut aditional. 

Andronikov mentioneaza ca majoritatea utilizatorilor au intre 20 si 30 de ani si 85% dintre acestia sunt femei. Aplicatia va primi in curand mesagerie si va permite trimiterea de cadouri virtuale.

Aplicatia este disponibila doar pentru Apple iPhone, iPad si iPod touch (minim iOS 5) si poate fi descarcata gratuit din AppStore.

Πηγή: techcrunch