Jucatorii de Minecraft de pe Windows 10 si mobile pot acum sa construiasca impreuna

21

Minecraft este atat un titlu destinat jucatorilor solitari cat si un titlu destinat jocului de grup. Mai multi jucatori pot sa contribuie la o construictie sau sa o demoleze impreuna. Tocmai de aceea, producatorul Mojang a lansat versiuni cross-platform care sa ajute jucatorii sa colaboreze. Astfel au aparut titlurile Minecraft: Windows 10 Edition si Minecraft: Pocket Edition.

 

Acum, pana la cinci jucatori pot sa se alature aceleiasi sesiuni de joc de pe PC, dispozitive Android, iOS sau Windows Phone. In plus, Minecraft: Windows 10 are suport multi-player si cu platforma Xbox Live. Pentru utilizatorii care prefera tabletele, versiunea Minecraft: Pocket Edition este ideala. Suportul pentru ecranul tactil a fost imbunatatit, iar Mojang a adaugat optiuni suplimentare pentru control. In plus, efectele meteo au fost imbunatatite, personajul poate fi controlat mai bine si pot fi accesate si alte dimensiuni.

 

Poate ca Minecraft nu pare, neaparat un gigant. Totusi, la un eveniment de profil care a avut loc recent, cei de la Mojang au dezvaluit ca fiecare update pentru joc aduce elemente importante si comunitatea Minecraft nu a fost niciodata atat de puternica.

 

Πηγή: Engadget