Jocul Uncharted 4: A Thief’s End ajunge pe PS4 pe 18 martie anul viitor

27

Uncharted 4: A Thief’s End este ultimul titlu din seria asemanatoare Indiana Jones produsa de Naughty Dog. Jocul va ajunge pe consolele PS4 anul viitor pe data de 18 martie. Uncharted 4: A Thief’s End a fost prezentat pentru prima data in cadrul evenimentului E3 2015 in care compania a lansat un trailer extins care dadea detalii despre personajul principal si actiune.

 

Cateva variante ale Uncharted 4: A Thief’s End vor deveni disponibile pentru precomanda saptamana aceasta. Dintre ele, Uncharted 4: A Thief’s End Special Edition va putea fi cumparata pentru 80 de dolari si va oferi utilizatorilor o cutie de metal, o carte care contine elemente grafice, o serie de monede specifice jocului, o foaie cu stickere si jocul in format Blu-ray.

 

Versiunea Collector’s Edition a aceluiasi joc va costa 120 de dolari si include toate elementele mentionate deja mai sus, plus urmatoarele: o figurina inalta de 30 de centimetri a lui Nathan Drake din Gentle Giant, trei costume in joc pentru versiunea multi-player, doua skin-uri pentru arme si alte optiuni de personalizare a experientei de gaming.

 

Editia Deluxe va costa 80 de dolari si va include jocul in format digital plus doua optiuni de personalizare multiplayer si acces la trei pachete DLC. Doua dintre aceste pachete sunt destinate multiplayer si includ obiecte rare, de legenda. Cel de-al treilea pachet este primul add-on destinat modului single-player pentru seria Uncharted. Aceste optiuni DLC vor putea fi achizitionate si separat, pentru utilizatorii care nu vor sa cumpere editii speciale ale jocului.

 

Πηγή: Engadget