Jocul Transformers: Devastation va fi lansat in aceasta toamna

35

Activision a dezvoltat un nou joc din celebra serie Transformers. Noul titlu se numeste Transformers: Devastation si combina un scenariu de joc dinamic cu posibilitati de control avansate. In cadrul jocului diabolicii Decepticoni lanseaza un atac impotriva Terrei, iar nobilii Autoboti incearca sa-si foloseasca toate puterile pentru a salva planeta, care le-a devenit o noua casa.

 

Jocul are drept developer echipa de la PlatinumGames si va ajunge in aceasta toamna pe consolele PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 si PC-urile cu sistem de operare Windows.

 

Jocul aduce urmatoarele elemente noi:

“Tusa” celor de la Platinum – Cu ajutorul abilitatilor unice de creare de jocuri pe care le au cei de la PlatinumGames, jocul Transformers: Devastation ofera o nota de putere pura si viteza personajelor din joc, astfel ca experienta utilizatorilor este una mult imbunatatita. Jucatorii pot combina diverse lovituri si miscari pentru a actiona cat mai eficient impotriva Decepticonilor.

Personaje legendare – Culorile tari si grafica deosebita scot personajele jocului in evidenta, iar combinatia dintre metodele de animare si efecte speciale vechi si moderne ofera o experienta noua pentru utilizatori. In plus, actori precum Dan Gilvezan, Frank Welker si Peter Cullen vor asigura voice-over-ul personajelor.

Confruntarea Galaxtica – actiunea este alimentata de storyline-ul inspirat din povestea clasica Transformers, iar titlul Transformers: Devastation duce actiunea mai departe si surprinde momentul de confruntare in care Pamantul este pus in pericol. Utilizatorii pot alege dintre Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack and Grimlock (fiecare cu abilitati care se pot imbunatati pe parcursul jocurilor) si vor lupta impotriva fortelor raului reprezentate de Megatron, Devastator si aliatii lor.