Jocul Temple Run 2 pentru iPhone si iPad se va lansa in aceasta seara

23

Fanii jocului Temple Run ar fi bine sa fie atenti – in sfarsit se lanseaza versiunea a doua a celebrului joc. Aplicatia este deja disponibila in App Store din Noua Zeelanda, se va numi Temple Run 2, si va intra si in celelalte magazine online in curand.

Aceasta a doua versiune a jocului ramane, in principal, pe aceeasi idee ca jocul original asa ca utilizatorii ar trebui sa se astepte la o experienta similara – ferirea de pericole in timp ce incearca sa adune cat mai multe monede si slalom printre obstacole.

Totusi, exista si elemente noi. Actiunea din Temple Run 2 se petrece intr-un alt mediu (care seamana cu un templu plutitor), unde utilizatorii pot conduce vagonete de mina pe sinele subterane. Pentru mai multe detalii cu privire la punctele tari ale acestei noi aplicatii, utilizatorii pot consulta descrierea pe care jocul o are facuta in App Store.

In plus, si partea grafica pare sa se fi imbunatatit simtitor. Ca si prima versiune a jocului, Temple Run 2 poate fi descarcata gratuit din magazinul online App Store. Din pacate, nu exista nicio informatie despre momentul in care aplicatia va fi facuta disponibila si pentru Android.

Iata si un material video de prezentare a aplicatiei Temple Run 2:

 

 

Sursa: The Verge