Jocul Real Racing 3 a fost lansat pe tot mapamondul

  8

  In prima faza EA lansase nestemata vizuala Real Racing 3 doar in Noua Zeelanda. De astazi jocul permite tuturor posesorilor de gadget-uri compatibile sa urce la volanele bolizilor virtuali si accesul pe circuitele jocului de curse.

  Aplicatia pentru Android este fragmentata. Din Google Play se descarca doar un mic executabil care, dupa lansare, incepe sa downloadeze, si sa downloadeze…

  La o asemenea grafica, spatiul solicitat este pe masura. Sursa raporteaza ca jocul necesita 716MP pe iOS (iPhone probabil). Pe Cosmote My Mini Tab, tableta cu rezolutie de 1024×600, Real Racing cere 1,7GB, iar pe Samsung Galaxy S III Mini (800×480) ocupa 1.09GB dupa primul joc.

  EA s-a folosit de licentele marcilor celebre precum Porche, Lamborghini, Dodge, Bugatti si Audi pentru a va pune la dispozitie cele mai performante masini ale acestora. Cum nu te poti folosi de caii putere pe strazile autohtone, Real Racing 3 include piste celebre iar Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone si Hockenheimring sunt doar cateva dintre ele.

  Faceti loc pe telefoane sau tableta, vanati un WiFi si spor la download, merita.

  Real Racing 3 poate fi descarcat gratuit de pe App Store si Google Play.

   

  Sursa: blog.gsmarena.com