Jocul MMO cu biciclete care te lasa sa explorezi lumea fara sa pleci de acasa

39

Ciclismul in spatii inchise nu este la fel de atractiv ca cel facut afara si, cu siguranta, nu pune accent pe socializare. Totusi, viitorul joc pe care cei de la Zwift vor sa il lanseze este un joc multiplayer de ciclism care vrea sa rezolve tocmai aceasta problema.

 

Daca utilizatorii detin o bicicleta cu senzor de viteza si de cadenta, pot sa concureze impotriva altor oponenti si sa explorez lumea virtuala creata special de joc. Acesta poate fi considerat un joc de tip role-play, dar care se bazeaza pe capacitatile reale ale jucatorilor. Exista posibilitatea de comunicare cu ceilalti jucatori prin intermediul microfonului si exista suport pentru realitatea virtuala daca detineti o casca Oculus Rift.

 

Jocul va putea fi jucat pentru suma de 10 dolari pe luna (similar cu taxa platita si pentru alte jocuri online), iar utilizatorii vor trebui sa isi cumpere senzorii mentionati mai sus, daca nu ii au deja. Deocamdata, Zwift a lansat o versiune beta a jocului catre 1.000 de jucatori. Cei care nu au reusit sa solicite la timp o invitatie, vor trebui sa astepte pana la iarna.

 

Πηγή: Engadget