Jocul Angry Birds Go se va lansa pe Android, iOS si BlackBerry

47

Rovio, compania care produce celebra serie de jocuri Angry Birds, a anuntat recent ca va lansa un nou joc numit Angry Birds Go! Noul titlu va avea in centru lumea racing specifica Mario Kart si se va lansa pentru dispozitivele Android, iOS si BlackBerry 10 pe data de 11 decembrie.

Noul joc al celor de la Rovio va compensa spatiul liber lasat de Nintendo care refuza cu incapatanare sa dezvolte un joc de racing cu carturi pentru dispozitivele mobile. Angry Birds Go va fi perfect pentru dispozitivele cu Android ca nVidia Shield pentru ca vor exista butoane de control fizice, desi controlul prin touchscreen predomina.

Angry Birds Go nu este primul joc de curse care apare pe dispozitive ca iPhone si gadget-uri din gama Google Nexus, dar este, cu siguranta, un nume mare care va atrage atentia. Jocul va include toate personajele Angry Birds, atat pasarile cat si porcii. Fiecare dintre aceste personaje va avea un set propriu de caracteristici, in timp ce kart-ul cu care veti concura va fi construit dupa bunul plac. Fiecare kart va putea fi personalizat, iar in urma curselor castigate se vor castiga puncte similar modului in care functioneaza jocurile Angry Birds.

In plus, utilizatorii vor descoperi ca noul joc Rovio este compatibil cu jucariile Telepod de la Hasbro, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot scana aceste jucarii care vor aparea apoi in joc. Angry Birds Go va rula intr-un mediu format integral din animatie 3D. Acest lucru nu inseamna ca jocul va trebui jucat cu ajutorul unor ochelari 3D, ci ca utilizatorii vor regasi la nivel grafic elemente care vor semana cu cele 3D

Iata si un material video care prezinta noul joc al celor de la Rovio, Angry Birds Go:

 

 

Πηγή: Slashgear