Joaca Fallout 2 pe iPad Air 2 prin instalarea sistemului de operare Windows 98

20

Ati fi surprinsi cate se pot face cu iPad Air 2 – sau, macar, in versiunea sa care a fost supusa procesului de jailbreak. Un utilizatori Reddit a reusit sa joace jocul Fallout 2 pe cea mai noua tableta a celor de la Apple. Pentru a putea face acest lucru, insa, a trebuit sa instaleze mai intai sistemul de operare Windows 98.

 

Dupa reusita, utilizatorul a postat un material video pe internet in care se poate vedea ca sistemul de operare Windows 98 intra in functiune atunci cand este initializat jocul. Desigur, Windows 98 nu este complet optimizat pentru tableta iPad Air 2, insa poate rula pe dispozitivul celor de la Apple.

 

Utilizatorii interesati sa incerce si ei metoda trebuie mai intai sa supuna tableta procesului de jailbreak, daca au posibilitatea de a face acest lucru. Odata cu lansarea iOS 8.1.3, Apple a inchis bresele de jailbreak si a facut imposibila intoarcerea la versiunea iOS 8.1.2. Totusi, daca reusiti, trebuie apoi sa aveti instalat DOSPAD si sa urmati instructiunile de aici. Recomandam prudenta.

 

Iata materialul video cu jocul Fallout 2 pe iPad Air 2:

 

 

Πηγή: BGR