Jawbone Drop permite utilizatorilor sa creeze playlist-uri cu ajutorul tweet-urilor

29

La conferinta Flight pe care Twitter a organizat-o si care are in centru dezvoltatorii de aplicatii, Jawbone a anuntat o noua aplicatie care permite utilizatorilor sa creeze si sa administreze playlist-uri cu ajutorul tweet-urilor.

 

Directorul Jawbone a precizat ca o aplicatie cum este Drop si-ar gasi utilitatea in special in cazul petrecerilor, atunci cand, poate, participantii ar vrea sa adauge o anumita melodie pe playlist. Atunci cand utilizatorii sunt in aplicatie, pot sa introduca o anumita melodie prin trimiterea unui tweet catre un user anume. In plus, nu este neaparata nevoie de aplicatie care sa se poata adauga melodii, ci doar de tweet-uri in care acestea sa fie precizate, impreuna cu cuvantul “drop”, apoi artistul sau numele melodiei.

 

Potrivit celor de la Jawbone, playlist-urile sunt create cu ajutorul melodiilor din Spotify sau Rdio, asadar utilizatorii vor trebui sa aiba abonament la unul dintre aceste servicii, daca doresc sa foloseaca aplicatia Drop. Deocamdata, compania a dezvoltat doar o versiune iOS si nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la intentia de a aduce Drop si pe Android.

 

Πηγή: Engadget