Jacheta Facebook: oferi un like, primesti o imbratisare

19

Ne bucuram, cu siguranta, de like-urile pe care le primim pe Facebook. Iata ca aceste like-uri au intrat, mai nou, in lumea reala, facandu-ne sa simtim, la propriu, atunci cand cineva ne apreciaza pe reteaua de socializare.

Melissa Chow, o studenta designer din SUA, a creat jacheta “Like-a-Hug”, care permite oricarui utilizator sa “imbratiseze” persoana care o poarta de fiecare data. Jacheta se umfla atunci cand un utilizator Facebook primeste like la o poza, video, status, informeaza Daily Mail.

Ne permite sa simtim caldura, incurajarea, sprijinul sau dragostea pe care le simtim atunci cand suntem imbratisati. Ideea a aparut in urma unei conversatii despre relatiile la distanta si limitarile care exista atunci cand folosesti video-chat-ul, precum Skype. Ne-am jucat cu aceasta idee si asa a aparut Like-a-Huh”, a declarat tanara Melissa.

Conceptul din spatele “Jachetei Facebook” este relativ simplu. Buzunarele de aer din interiorul jachetei se umfla ori de cate ori telefonul intelligent trimite un semnal si anunta primirea unui “like”. Ca raspuns, puteti trimite inapoi salutari celui care v-a transmis sentimentul, prin strangerea jachetei si dezumflarea.