iWatch nu va putea fi cumparat pana in 2015

17

Recent, s-a confirmat faptul ca Apple va lansa iWatch pe data de 9 septembrie la un eveniment special, insa, cel mai probabil, gadget-ul nu va ajunge la utilizatori pana in 2015. Informatiile au aparut in presa dupa ce, surse apropiate companiei, au oferit detalii.

 

“Nu se va livra prea curand”, a declarat una dintre surse pentru o publicatie de profil. Nu este clar care va fi momentul in care Apple va aduce efectiv pe piata iWatch, dar cel mai probabil dupa sarbatorile de iarna, la inceputul lui 2015. Deocamdata, Apple nu a oferit niciun fel de declaratie oficiala in acest sens, dar analisti, specialisti si jurnalisti sustin ca iWatch nu va fi gata de livrare in acest an.

 

Aceasta intarziere in livrare ar putea sa nu fie un lucru rau. Rapoarte aparute recent sugereaza ca Apple ar fi putut sa sacrifice autonomia bateriei in favoarea unei imagini de calitate pe ecranul AMOLED care va fi incorporat in smartwatch, iar aceasta amanare ar face posibila pentru Apple o rearanjare a prioritatilor.

 

O problema mai mare pentru Apple ar trebui sa fie asigurarea de stocuri suficiente. De obicei, stocurile se termina in doar cateva zeci de minute asa ca, daca Apple isi propune sa vanda un numar record de ceasuri inteligente, mai intai va trebui sa aiba stocuri suficient de mari pentru acest lucru.

 

Πηγή: BGR