iPhone-ul sau dispozitivul Android se pot incarca mai rapid cu acest cablu special

31

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta utilizatorii de smartphone-uri este ca raman fara baterie la dispozitive tocmai atunci cand se asteapta mai putin. Desigur, exista multe trucuri de software menite sa prelungeasca autonomia dispozitivelor inteligente si chiar si multe gadget-uri ca bateriile externe. Totusi, o companie a decis sa adopte o alta abordare in ceea ce priveste rezolvarea problemelor de autonomie a bateriei pentru iPhone sau orice dispozitiv Android.

 

Inventia dezvoltata de companie se numeste SONICable si este un proiect care cauta finantare prin platforma Indiegogo. Inventia este, de fapt, un accesoriu sub forma unui cablu de incarcare care promite sa incarce smartphone-urile iPhone 6 sau Android mai repede decat pana acum. Potrivit companiei care l-a dezvoltat cablul “este cel mai avansat (n.r. – tehnologic) cablu de incarcare din lume” si incarca orice dispozitiv in jumatate din timpul in care o face un cablu USB normal. SONICable vine fie cu un conector Lightning fie cu un conector microUSB si incorporeaza un switch special care, atunci cand este apasat, ignora capabilitatile de sincronizare in favoarea unei incarcari eficiente la putere maxima.

 

Printre celelalte facilitati pe care le ofera cablul de incarcare se numara un port USB dual, conectori durabili de aluminiu si material protector din nailon. SONICable costa 27 de dolari pe Indiegogo si va incepe sa fie livrat candva in luna martie a acestui an. Campania de finantare a reusit deja sa stranga peste, cu mult peste tinta de 10.000 de dolari pe care si-o propunea.

 

Iata si un material video care prezinta cum functioneaza cablul de incarcare SONICable:

 

SONICable – The world’s most advanced charging cable from Slimger on Vimeo.

 

Πηγή: BGR