iPhone-ul low-cost ar putea avea un ecran de 4 inch

23

Un apropiat al companiei Apple, Ming-Chi Kuo, a declarat pentru publicatia Apple Insider ca iPhone-ul low-cost va avea un ecran de 4 inch ca si iPhone 5.

Alte specificatii, conform declaratiilor lui Kuo, vor fi “o carcasa super subtire dintr-un mix de plastic si fibra de sticla”. Materialul hibrid ca creste durabilitatea, iar in acelasi timp va face telefonul mult mai usor si mai subtire. iPhone-ul low cost va fi disponibil in mai multe culori. Kuo vine sa contrazica informatiile date publicitatii de catre DigiTimes care sustinea ca pentru fabricarea unui iPhone la pret mai mic, Apple va folosi piese mai ieftine facute de alti producatatori decat cei cu care compania lucreaza in mod normal.

Cu toate ca pietele emergente au fost atractive si pentru Apple, compania din California nu a fost hotarata pana acum sa scoata un telefon care sa targeteze si piata de pre-paid, a consumatorului atent la buget. Pana acum strategia lor a fost sa ofere consumatorilor telefoane mai ieftine prin vanzarea versiunii mai vechi la un pret redus.

Πηγή: TechCrunch