iPhone 8 va primi senzori şi lentile noi pentru camera duală

54

iPhone 8, modelul de anul viitor al celor de la Apple, este poate cel mai aşteptat model de la iPhone 6 încoace, primul model care a “spart” bariera celor 4,7 inci ai ecranului trecand la 5 inci și a plusat cu primul phablet al companiei de la Cupertino.

 

După cum, cel mai probabil, ştiţi, 2017 este an aniversar pentru Apple. 10 ani de la lansarea primului iPhone. Aşteptările sunt mari, iar Apple are datoria de a scoate ceva revoluţionar. Încă nu ştim multe despre el, dar acum aflăm, de la reputatul analist sud-coreean, Ming-Cho Kuo, de la KBI Securities, că va primii cameră duală cu senzori noi. Aceştia vor primii stabilizare optică. Se mai spune că, Apple va adopta un nou design pentru lentila telephoto folosită pentru camera secundară de pe spate pentru ai oferi un zoom optic special. În aceste condiţii iPhone 8 va primii lentile noi, pentru că va trebui mărită lentila pentru camera telephoto. Ming-Cho Kuo afirmă că va fi o problemă cu acest design nou, pentru că va avea nevoie de un proces de asamblare mai complex.

 

Analistul sud-coreean mai speculează că iPhone ar putea veni în 3 variante, unul telefon cu ecran de 4,7 inci, unul cu 5,5 inci, ambele LCD şi încă un model care ar avea o diagonală de 5,1 sau 5,2 OLED. Personal cred că nu sunt foarte precise aceste informaţii legate de diagonalele ecranelor, pentru că nu are nicio logică. Este posibil ca doar modelul de 4,7 inci să fie cu ecran LCD şi celelalte mai mari cu OLED. Sau cel mic să vină cu ecran OLED şi celelalte mai mari cu LCD-uri.

 

Deocamdată tratăm informaţiile drept speculaţii şi atât. Dar vom afla care este adevărul despre noul iPhone 8. Mai avem destul de mult timp, până la lansarea noii generaţii, iar schimbări pot să mai apară.

 

Πηγή: macrumors