iPhone 8 va avea un design nou – primele informatii pe surse

57

Apple iPhone 8 va avea un design complet nou, neașteptat pentru toată lumea, spun surse citate de blogurile americane. Sigur, acum sunt disponibile puține informații, dar toată lumea aștepată un redesign, mai ales că iPhone 7 este a treia generație și nu s-a schimbat nimic de la 6. Într-adevăr, iPhone 6 a fost un redesign major față de generațiile 4/5. 

 

iPhone 8 ar putea avea partea de display acoperită integral de sticlă, pentru un aspect mai futurist. Despre eliminarea butonului Home se tot vorbește de ani de zile, iar la iPhone 7, dacă se strică butonul, apare unul touch care poate fi utilizat pînă ajungi la service. Toată lumea crede că asta e soluția, că va fi full touch anul viitor, fără butoane. Întrebarea este cum va fi senzorul de amprentă sau îl mută și Apple pe spate?

 

Un astfel de redesign, precum cel sugerat de poză, deschide  și discuția privind marginile curbate, ar putea fi tot sticlă 2.5D, dar ar putea fi și ecran curbat. Se tot vorbește de doi ani că un iPhone va avea ecran curbat sau Edge, iar 2017 ar putea aduce un astfel de model. De asemenea, există zvonul că Apple a comandat deja ecrane OLED pentru următoarea generație iPhone. 

 

Zvonurile spun că ecranul va fi protejat cu o soluție nouă din seria Gorilla Glass, care va fi mai greu de spart sau zgâriat. Știu, promisiunea asta se repetă în fiecare an, dar anul acesta am văzut protecții mai bune. Cel puțin la modelele de top. Se pare că și soluția grafică va fi una specială, iar ecranul va fi de o calitate peste competiție. Autorii zvonului îl compară cu un PC de gaming cu placă Nvidia.

 

Deblocarea s-ar putea face și cu scanner de retina, cum a avut și Galaxy Note 7, dar care a fost rapid retras din cauza problemelor tehnice soldate cu explozii și incendii.

Πηγή: BGR