iPhone 8 ar putea veni într-o carcasă din sticlă şi cu încărcare wireless

45

Aşa cum s-a mai discutat, iPhone 8 ar trebui să fie un model special, pentru că Apple va dori să marcheze 10 ani de la lansarea primului model de iPhone, 2017 fiind un an aniversar. De aceea, Apple nu va mai lansa un model intermediar, adică nu vom vedea un iPhone 7s, aşa cum ar fi fost într-un an normal şi de aceea trecem direct la iPhone 8.

 

Una dintre suprizele pe care le-ar pregăti Apple pentru generaţia de telefoane de anul viitor este introducerea tehnologiei de încărcare wireless. Acest lucru va putea fi posibil şi pentru că noile telefoane din 2017, ar putea veni cu carcase din sticlă.

 

Informaţiile vin de la partenerii producători de hardware ai Apple din China, aşa că informaţiile ar trebui să fie reale. Singurul semn de întrebare ar fi dacă nu cumva, vorbim de un prototip. De obicei, companiile lucrează cu 2-3 prototipuri şi aleg să lanseze cel mai bun produs. În plus, ţinând cont de faptul că Apple ar putea lansa 3 modele diferite, este posibil să nu fie vorba de toate cele trei variante.

 

Deocamdată este încă foarte devreme, iar schimbări în concept şi design mai pot apărea. Dacă Apple va alege să lanseze următoarele telefoane, tot în luna septembrie, mai avem încă 10 luni de aşteptat.

 

Πηγή: MACRUMORS