iPhone 7S sau iPhone 8? Anul viitor Apple poate da lovitura

47

Au început să apară primele zvonuri despre iPhone 8 sau iPhone 7S, cu s-o fi numind oficial noul iPhone lansat de Apple în 2017. Se pare că informația privind ecranele curbate se va concretiza anul viitor, iar tehnologia nouă adusă de Apple va domina din nou industria. Singurul rival care ținea pasul, Samsung, pierde teren din cauza scandalului Note 7, iar problema bateriilor poate continua în 2017.

 

Mulți comentatori avertizează de mult timp Samsung că terminalele sale de top se încing, dar problema Note 7 a dat peste cap toate planurile companiei sud-coreene. Iar Apple poate profita de situație pentru a domina iar industria. Să nu uităm că 2017 este aniversarea numărul zece pentru iPhone, iar Apple ar putea sări de la iPhone 7S direct la iPhone 8. Sau ar putea lansa simultan telefonul de generație următoare și modelul 7S mai accesibil. În orice caz, 2017 va aduce o ocazie specială pentru compania americană.

 

Analiștii spun că Apple va sări peste generația S de anul viitor, pentru că iPhone 7 a fost de fapt o generație S pentru modelul 6S. În general, generațiile S aduc același design cu îmbunătățiri hardware și software, iar 7 tocmai asta face, nu schimbă esențial design-ul de la iPhone 6 și 6S. Deci rămâne o generație intermediară. Sigur, astea sunt speculații ale unor analiști Barclays.

 

Alt zvon circulă de mai mult timp, el este legat de știrea cu ecranele cu marginea curbată. Se pare că următorul iPhone va avea un display fără margini, acoperind toată partea frontală, inclusiv butonul Home. Acesta nu va mai fi mecanic, va fi touch. Există acum mai multe modele Sharp sau ZTE care au ecran fără margini, iar marginile sunt curbate datorită sticlei 2.5D, deci este un zvon plauzibil. Butoanele touch sunt însă enervante, sigur că economisesc spațiul respectiv și sunt mai greu de stricat, dar uneori sunt aiurea. Să sperăm că Apple le realizează bine.

 

Al treilea zvon este legat de încărcarea wireless, care va fi prezentă la următoarea generație iPhone. Era încă un atuu pentru Samsung, dar pe care îl pierde în 2017. Mai vedem pe parcurs, revin cu informații asap.

Πηγή: Business Insider