iPhone 7 scade în vânzări pentru că este “plictisitor”

57

Deşi a avut parte de un debut bun în vânzări, iPhone 7 pare să piardă din elan la doar două luni de la lansare, una din principalele cauze fiind aceea că este “plictisitor”.

 

Generaţia iPhone 7 s-a dovedit însă de la bun început a fi doar un upgrade minor faţă de generaţia de anul trecut, iPhone 6S, care ea însăşi a fost o actualizare a modelelor din 2014, aşa că nu putea să ţină foarte mult un ritm susţinut în vănzări.

 

Apple a reuşit să vândă stocurile iniţiale, dar acum telefoanele se vând într-un ritm mult mai redus, potrivit analistului Ming-Chi Kuo, din cadrul companiei sud-coreene KGI Securities, un analist respectat în lumea tehnologiei, care a oferit de mai multe ori predicţii şi informaţii precise în ultimii ani.

 

Acesta afirmă că a trecut vânzările de iPhone 7 au trecut deja de apogeu, iar pentru luna noiembrie se aşteaptă să înregistreze scăderi ale livrărilor între 5% şi 15%.

 

Este posibil şi ca mulţi fani Apple să aştepte iPhone-ul din 2017, despre care s-a vorbit de mai multe ori ca fiind unul care să rupă piaţa în două, pentru că Apple va dori să marcheze 10 ani de la lansarea primului iPhone pe piaţă.

 

Πηγή: macrumors