iPhone 6S si iPhone 6S Plus intra saptamana viitoare in oferta Vodafone Romania

29

Noua gama de telefoane eyecandy de la Apple, iPhone 6S si iPhone 6S Plus, intra de saptamana viitoare, pe cai oficiale, in ofertele magazinelor de profil si a operatorilor telecom din Romania.

 

Magazinele Vodafone, ale partenerilor si cel online vor comercializa cele doua telefoane incepand de vineri, 9 octombrie. Pentru moment, pagina dedicata celor doua terminale permite doar preinregistrarea, o noua forma ciudata de stat la coada. Ofertele cu si fara abonament vor fi anuntate vineri, 2 octombrie, data de la care cei interesati isi vor putea demonstra onorabilitatea intentiilor cu o precomanda.

 

“Incepand de vineri, 9 octombrie, Vodafone Romania va oferi utilizatorilor sai noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai avansate modele de iPhone ale momentului. Utilizatorii interesati se pot pre-inregistra pentru noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, incepand chiar din acest moment, la adresa: www.vodafone.ro,  iar incepand de vineri, 2 octombrie, pot inregistra pre-comenzi pe site-ul companiei, in reteaua de magazine proprii si in magazinele partenerilor”, au declarat reprezentantii Vodafone Romania.

 

Asadar, pe 9 octombrie romanii vor pregati ciocanul, pusculita si isi vor potrivi bugetul pentru acomodarea unei noi rate lunare.