iPhone 6S si iPhone 6S Plus – drop test

33

Potrivit celor de la Apple, noile iPhone 6S si 6S Plus sunt construite din cele mai bune materiale. Aluminiul din care este facuta carcasa este rezistent la indoire, iar ecranul este acoperit de “cea mai puternica sticla” de pe piata.

 

Inseamna, insa, toate astea ca cele doua smartphone-uri sunt mai durabile? O publicatie de profil a postat pe Youtube un material video care arata cum se comporta cele doua dispozitive mobile in cazul unor cazaturi de diferite tipuri. iPhone 6S si 6S Plus au scapat aproape nevatamate de loviturile cauzate de caderi pe partea din spate sau pe lateral, insa in cazul ecranului rezultatele nu au mai fost asa de bune.

 

Niciunul dintre smartphone-uri nu a rezistat la caderi direct pe ecran. Display-urile inca vor functiona, dupa accident, insa sticla va trebui inlocuita. Cu alte cuvinte, nici modelele de iPhone 2015 nu ofera vreo calitate-minune care sa le protejeze complet de scaparile accidentale. Iata un material video care da mai multe detalii despre modul in care s-au descurcat iPhone 6S si iPhone 6S Plus:

 

 

Πηγή: BGR