iPhone 6S depaseste recordurile de vanzari ale Apple si ajunge la 13 milioane de unitati vandute

23

Smartphone-ul iPhone 6S este cel mai nou dispozitiv Apple care a reusit sa stabileasca un record de vanzari. La doar trei zile de la lansare, iPhone 6S se vanduse in 13 milioane de unitati, potrivit declaratiilor celor de la Apple.

 

Vanzarile iPhone 6S au depasit cu 3 milioane vanzarile pe care le-a inregistrat anul trecut iPhone 6 la trei zile de la lansare. Este posibil ca unul dintre motivele pentru care Apple a reusit un astfel de record, pe langa buna promovare a produselor, sa fie faptul ca iPhone 6S a devenit disponibil si in China in acelasi timp in care s-a inceput comercializarea in Europa si SUA. Asta spre deosebire de modelele anterioare iPhone 6 si 6 Plus care trebuiau si ele lansate in China anul trecut, dar a caror disponibilitate a fost amanata din cauza unor probleme la nivel legal.

 

Cu siguranta ca daca ne gandim ca piata din China este a doua ca marime pentru Apple nu mai este atat de surprinzator atingerea unor cifre de vanzari atat de mari intr-un timp atat de scurt. De mentionat ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate in doar 12 tari pana acum, dar incepand cu 9 octombrie dispozitivele vor fi disponibile in alte 40 de tari. Pana la sfarsitul anului, noile gadget-uri Apple vor fi disponibile, in total, in 130 de tari.

 

Πηγή: Engadget