iPhone 5, plangeri din partea clientilor

22

Chiar daca abia a fost lansat si este in topul celor mai vandute smartphone-uri, trebuie sa recunoastem faptul ca iPhone 5 are probleme cu butoanele fizice.

Problema a fost deja raportata de cativa utilizatori ai gadget-ului mai sus mentionat si sustin ca butonul principal nu mai functioneaza, avand doar cateva saptamani de cand a fost achizitionat.

Pentru mai multa credibilitate, unul dintre detinatorii de iPhone5, a inregistrat un video in care se vede clar ca terminalul respective nu mai poate fi deschis din cauza butonului de sus. Potrivit acestor declaratii, Apple a decis inlocuirea telefonului cu probleme.

Daca va confruntati cu aceeasi problema, iFixit explica cum poate fi rezolvata, in cazul in care compania americana nu este de accord cu schimbarea telefonului.

Problema de mai sus nu este singura deficienta la iPhone 5. De curand, a fost raportata si o posibila defectiune care afecteaza capacitatea de reactie a ecranului tactil. Un alt defect de care clientii s-au plans de curand il reprezinta liniile statice care apar pe ecran in anumite situatii, dar aceasta problema a fost deja rezolvata cu ajutorul unui software.

Sursa: PhoneArena