iPad mini cu display Retina vs. Nexus 7 versiunea 2013 [VIDEO]

26

Apple si Google, doi dintre cei mai mari rivali de pe piata tehnologiei au lansat recent tablete miniaturale. Google a lansat pentru prima data Nexus 7 in luna iulie, iar pretul acestui dispozitiv a fost unul dintre atuurile pe care a mizat compania.

 

In afara de acest lucru, Nexus 7 incorporeaza un display excelent, are specificatii tehnice grozave, iar designul este clasic, dar foarte stilat. In contrast, iPad mini cu display Retina se afla la celalalt capat al scalei. Astfel, tableta celor de la Apple incorporeaza dotari premium si cele mai bune facilitati pe care compania le include in dispozitivele mobile. Desigur, acest lucru determina si pretul iPad mini cu display Retina sa fie pe masura.

 

Totusi, care dintre aceste tablete merita cu adevarat pozitia pe care o ocupa? Da, intre cele doua dispozitive sunt direferente clare, dar este interesant de vazut daca aceste diferente chiar conteaza. Iata un material video care prezinta cum se descurca iPad mini cu display Retina si Nexus 7 varianta 2013 in cadrul unor teste comparative:

 

 

Πηγή: PocketNow