iOS 9 va sterge automat aplicatii pentru a-si face loc pe dispozitive

22

Telefoanele iPhone si tabletele iPad Apple, in special cele cu 8 sau 16GB spatiu de stocare, au mereu probleme atunci cand se pregatesc sa acomodeze o noua versiune a sistemului de operare iOS, fiind lipsite de un port pentru carduri de memorie.

 

Inainte de iOS 9, utilizatorii erau atentionati ca spatiul ramas liber este insuficient pentru descarcarea si instalarea actualizarii, dupa care erau lasati sa se descurce singuri. Solutiile erau fie dezinstalarea unor aplicatii, fie transferul fisierelor multimedia pe un alt mediu de stocare.

 

Odata cu instalarea versiunilor iOS 9 beta 2, utilizatorii au observat ca Apple a integrat o noua functie care informeaza ca unele aplicatii vor fi sterse pentru a se crea spatiu suficient pentru iOS 9. Deoarece iOS 9 va ocupa doar 1,3GB dupa instalare, fata de 4,53GB cat ocupa iOS 8, aplicatiile sterse anterior vor avea destul spatiu la dispozitie, iar sistemul de operare le va reinstala automat.

 

Mai multe informatii despre iOS 9 si procedura de instalare a versiunilor beta pot fi gasite aici. Lista dispozitivelor Apple compatibile cu iOS 9 poate fi consultata aici.

 

Πηγή: macrumors