iOS 9.3 beta a devenit disponibil publicului

22

Apple depune din ce in ce mai mult efort pentru construirea unor sisteme de operare cat mai bune. La doar cateva zile dupa ce a anuntat versiunea pentru dezvoltatori a iOS 9.3 beta, varianta de soft a fost facuta disponibila si publicului. O versiune finala va fi, probabil, lansata in cateva saptamani.

 

Ceea ce aduce important aceasta versiune beta este posibilitatea dde apeluri via Wi-Fi in retele telefonice ca Verizon, insa exista si alte schimbari mai mici dar notabile. Astfel, exista schimbari la nivelul pictogramelor Control Center, un sistem de blocare mai eficient pentru notite, dar si alte modificari ale interfatei, inclusiv un mod Night Shift.

 

Versiunile beta ale programelor Apple sunt importante pentru ca ofera companiei feedback direct care poate ajuta la imbunatatirea experientei cu sistemele de operare iOS. Desigur, nu toti utilizatorii sunt obisnuiti sau vor sa testeze versiuni beta, mai ales daca ne gandim ca aceastea ar putea avea brese de functionare. Oricum ar fi, este posibil ca o versiune oficiala a iOS 9.3 sa fie lansata la evenimentul Apple care se zvoneste ca va avea loc pe 15 martie.

 

Πηγή: PocketNow