iOS 8.1 Jailbreak, disponibil pentru iPhone si iPad

27

In timp ce versiunea Jailbreak pentru iOS 8 a fost lansata mai greu si cu unele probleme, versiunea iOS 8.1 Jailbreak este deja disponibila pentru doritori. Echipa care a realizat-o este formata din specialisti din China si se numeste Team Pangu.

 

Sistemul de operare iOS 8.1 Jailbreak are si suport pentru limba engleza, pentru cei care nu cunosc chineza. Desigur, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, iPad mini 3 si alte versiune de iPhone si iPad vor primi si ele iOS 8.1, asadar sistemul de operare se raspandeste cu repeziciune. Cu siguranta versiunea jailbreak va fi foarte dorita de utilizatori, mai ales ca realizarea ei s-a produs in timp record.

 

iOS 8.1 Jailbreak este compatibil cu orice dispozitiv iOS care poarte suporta iOS 8 sau iOS 8.1. Deocamdata, versiunea Jailbreak nu este compatibila decat cu SSH, nu si cu Cydia. O versiune pentru Mac OS X este si ea in lucru. Team Pangu inca lucreaza la dezvoltarea versiunii jailbreak, asa ca vor exista cu siguranta imbunatatiri.

 

Recomandam sa fiti extrem de atenti daca vreti sa instalati aceasta versiune de soft. Acest articol nu vrea sa sublinieze decat ca iOS 8.1 Jailbreak exista, nu ca este o idee buna sa instalati sistemul de operare. De altfel, ar fi bine ca, daca vreti totusi sa faceti acest lucru, sa apelati la un specialist.

 

iOS 8.1 Jailbreak poate fi descarcat de aici.

 

Πηγή: Slashgear