Intrarom a primit premiul Best Technology Solution Provider alaturi de Genesys

24

INTRAROM impreuna cu Genesys, a fost premiate cu “Best Technology Solution Provider”in cadrul festivitatii “Contact Center Awards Gala” desfasurata vineri 19 aprilie la JWMarriott Bucuresti.

Festivitatea de premiere a fost parte a unui eveniment mai larg (18-19 aprilie) – « Customer Care Conference » – care este cel mai important eveniment din Europa de Est si singurul ce se desfasoara anual in Romania adresandu-se industriei de Customer Care.

Acest premiu recunoaste calitatile state-of-the-art ale solutiilor propuse de INTRAROM si Genesys reflectand colaborarea de succes pe termen lung si potentialul de crestere reciproca a celor doi parteneri in domeniul furnizarii de solu?ii de Contact Center de ultima ora in Romania.

INTRAROM, cu aproape 20 de ani de experien?? ?i angajament pe piata romaneasca, si-a axat atentia pe valorificarea oportunit??ilor în domeniul Contact Center ?i pe extinderea rapida a afacerii în acest sector prin dezvoltarea unei echipe puternice locale de exper?i. Competen?ele CTI Genesys se indreapta in mod constant catre Recording si Quality Management, Reporting, Integrare CRM, Tehnologii Speech, IVR Systems ?i multe altele.”spune Dan Russ, Telecom Director INTRAROM.

“Suntem incantati ca am primit acest premiu in Romania, alaturi de partenerul nostru local, INTRAROM. Genesys, lider global in furnizarea de solutii software si servicii conexe in domeniul platformelor de Contact Center si-a stabilit o pozitie unica pe piata, sprijinind companiile sa redefineasca modul in care isi desfasoara relatia cu clientii, imbogatind astfel experienta clientului, coreland in mod consecvent resursele umane si informationale implicate. Cu alte cuvinte, noi conectam clien?ii prin intermediul canalelor potrivite cu oamenii potriviti, in contextul potrivit, pentru a putea oferi servicii personalizate. Practic, prin tehnologiile si solutiile noastre cream in final “cut cost”in contextul unei cresteri continue a loialitatii clientului.” declara Apostolos Kemos, Director de Vanzari Genesys