IntracomTelecom se alătură Asociației Operatorilor ICT de Comunicatii Competitivi din SUA

19

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de Telecomunicații, avand ca subsidiara in Romania compania INTRAROM SA, a anunțat astăzi că a devenit un membru asociat al Asociației Operatorilor ICT de Comunicatii Competitivi (CCA – Competitive Carriers Association), care aduce laolaltă aproape o sută de operatori wireless și peste 150 de furnizori din industrie.

 

La începutul acestui an, Intracom Telecom a anunțat disponibilitatea Soluției sale FCC Compliant 4G Small Cell Backhaul,  StreetNode™, soluție funcționând în benzile de frecvență 28 GHz și 60 GHz. StreetNode™ este concepută special pentru a răspunde diverselor provocări de implementare la nivelul stradal pe stâlpi de iluminare, în stații de autobuz și pe pereți care incorporează funcții unice precum alinierea automată și zero-touch provisioning. Modulul de operare SDR (Software Defined Radio) permite operatorilor să comute între modul PtP și PtMP fără a necesita nicio modificare de tip hardware sau software. Controlat de un Manager SON (Self-Organizing Network) inteligent, care simplifică provizionarea, asigură disponibilitatea serviciilor și optimizarea automată acestuia. StreetNode™ poate fi conectat la rețea în câteva minute. 

 

“Sunt extrem de încântat că Intracom Telecom s-a alăturat CCA ca nou membru, contribuind cu tehnologia avansată pentru soluțiile 4G small cell backhaul pe care le doresc și de care au nevoie transportatorii competitivi”, a declarat Steven K. Berry, Președintele și Directorul Executiv al CCA. “Sunt sigur că membrii noștri vor beneficia de aceste noi servicii și de abordarea inovativă a Intracom Telecom pentru creșterea capacității rețelei.”

 

John Tenidis, Directorul de Marketing al portofoliului de soluții wireless din cadrul Intracom Telecom  a precizat: “Suntem nerăbdători să fim Membrii Asociați ai CCA ca platformă pentru strângerea de feedback valoros de la transportatori regionali în același timp discutând cu aceștia despre nevoile lor actuale în materie de 4G/LTE și tranziția ușoară la rețelele de generație viitoare. Linia de produse conforme cu normele FCC pentru racordarea la rețea a sistemelor de tip Small Cell prin intermediul benzilor de frecvență 60 GHz este ideală pentru utilizările 5G și oferă cea mai înaltă capacitate de pe piață, depășind 1,6 Gbit/s, și acoperă cu succes aplicațiile de interconectare a lățimii de bandă.”