Intracom Telecom primește premiul Partener Inovativ de la Dell EMC

34

Intracom Telecom, un furnizor de sisteme și soluții de telecomunicații la nivel mondial, a anunțat astăzi că a primit Premiul Partener Inovativ de la Dell EMC  2016 pentru platforma sa BigStreamer™ in cadrul Conferinței Partenerilor Europeni, care s-a desfășurat recent la Atena, Grecia. 

 

Mai exact, societatea a primit premiul celui mai inovativ partener național precum și pentru regiunile Europa de Vest și Central-Estică pentru anul 2016. Demn de reținut este că Intracom Telecom a fost singura societate elenă care a primit un premiu regional, ”Partener de Soluții Big Data al anului pentru Europa Centrală și de Est”. Intracom Telecom și Dell EMC sunt ”parteneri Big Data” de peste 5 ani, din momentul în care Intracom Telecom a introdus Platforma Big Data pentru Industria Telecomunicațiilor care rulează pe infrastructura hardware Dell. 

 

Sotiris Bithas, Director de Marketing din cadrul Diviziei de Telco Software Business de la Intracom Telecom, a comentat:  “Din 2012, investim sistematic în dezvoltarea tehnologiilor Big Data, precum si in stiinta analizei datelor și streaming. Acest premiu reflectă expertiza internă vastă acumulată de societatea noastră în acest subiect competitiv de analiza a volumelor mari de date, punând accentul în același timp pe colaborarea de succes pe termen lung între Intracom Telecom și Dell EMC în furnizarea de soluții superioare pentru volume mari de date în sectorul energetic, cloud, telco și bancar în Europa.”