Intracom Telecom oferă Sistemul său de Acces Wireless WiBAS™-OSDR Rețelelor Comsol din Africa de Sud

94

Intracom Telecom, furnizor de sisteme și soluții de telecomunicații la nivel mondial, a anunțat semnarea unui contract cadru pentru furnizarea unor solutii de acces si agregare radio, de tip punct la multi punct, catre Comsol (Comsol Networks (Pty) Ltd), un furnizor de noi servicii wireless de tip B2B din Africa de Sud.  Intracom Telecom va furniza cea mai nouă generație de solutii WiBAS™-OSDR, un sistem wireless punct la multi punct (PtMP), împreună cu sistemul de management al rețelei furnizate (uni|MS™).

 

Intracom Telecom se află în curs de implementare a primei etape din contractul pe 5 ani, iar investiția totală este estimată să atingă 9 milioane USD. Compania va prezenta acest sistem avansat la standul C1, Hala 2, în cadrul expoziției AfricaCom din 15-17 noiembrie 2016 de la Cape Town, Africa de Sud.

 

Comsol a selectat solutia WiBAS™-OSDR a Intracom Telecom, in banda de frecvență de 28 GHz, în urma licitației internaționale, evaluării tehnice și testării extinse a sistemelor ofertate pentru a oferi servicii de conectivitate superioara de tip „last mile Layer2” numărului din ce în ce mai mare de clienți de tip corporatie în peste 200 de orașe din Africa de Sud. Produsul este unicul disponibil la nivel mondial care ofera cea mai vastă gamă de beneficii, prin folosirea unei largimi a canalului de 56 MHz și funcții avansate de conectivitate, oferind posibilitatea furnizorului de servicii de a implementa servicii de calitate superioara abonaților sai.

 

Darren Morgan, Directorul de Operatiuni Comsol, a declarat: “Am ales platforma WiBAS™-OSDR a Intracom Telecom datorită superiorității tehnice a funcțiilor radio precum și a funcțiilor de conectivitate și de management al soluției. Cu alte cuvinte, linia de produse OSDR oferă cea mai mare capacitate pentru stația de baza, ceea ce ne permite să oferim pieței sud-africane exact ceea ce-si doreste; adică o mai mare capacitate la un tarif mai scăzut. Relația noastră îndelungată și de succes cu Intracom Telecom, capacitatea sa de a dezvolta permanent funcționalități suplimentare pentru produsele existente precum și accentul pus pe activitatea de Cercetare și Dezvoltare au jucat un rol cheie în procesul decizional.”

 

John Tenidis, Director de Marketing Wireless Solutions Intracom Telecom, a comentat: “Suntem încântați să extindem cooperarea îndelungată cu Comsol,  începuta în 2011, nerăbdători să facem parte din succesul lor și pregătiți să oferim clienților sud-africani cea mai înaltă calitate a serviciilor și o conectivitate viabilă.   Sistemul WiBAS™-OSDR oferă cea mai înaltă capacitate din industrie, cea mai bună tehnologie radio pentru o funcționare neîntreruptă a serviciilor precum și cel mai mare set de funcționalitati de rețea pentru a ajuta Comsol să satisfacă cu strictete toate cerințele sale.”