Intracom Telecom lanseaza cel mai usor si mai compact terminal radio de acces pentru clienti rezidentiali si enterprise

34

Intracom Telecom, furnizor mondial de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat astazi lansarea noului sau produs WiBAS™-Connect, terminal radio de acces punct-la-multipunct (PMP), care opereaza in benzile de 26 GHz si 28 GHz, pentru abonati rezidentiali si SMB. Compania va prezenta produsul la standul numarul 7B54, in sala 7, la Mobile World Congress, 22-25 februarie 2016, in Barcelona.

 

WiBAS™-Connect, terminalul radio PMP cu microunde cel mai mai compact si usor, este cel mai recent din gama radio de statii all-outdoor PMP Terminal Station (TS). Hub-ul WiBAS ™ OSDR este interoperabil cu WiBAS™-Connect, permitand conectarea a 60 astfel de dispozitive terminale. Atunci cand este utilizat intr-o retea WiBAS ™ existenta, TS beneficiaza de capacitatea de top de pe piata, precum si de caracteristici de retea si radio avansate. WiBAS™-Connect are un consum foarte redus de energie si ofera excelenta conectivitate IP, amprenta de instalare zero in locatiile de serviciu si foloseste retele de acces broadband rentabile, cu implementare rapida.

 

WiBAS™-Connect este solutia ideala pentru dezvoltari necesitand acces radio cu un CapEx scazut si este complet compatibil cu software-ul WiBAS™ OSDR creat de companie, avand caracteristici sofisticate, performanta robusta si functionare extrem de eficienta pentru o gama larga de planuri de afaceri profitabile.

 

John Tenidis, Director de Marketing pentru portofoliul de solutii wireless al Intracom Telecom, comenteaza: “Numarul tot mai mare de solicitari ale clientilor si tendintele mondiale de reglementare a pietei de acces broadband ne-a inspirat in dezvoltarea terminalului inovativ WiBAS™-Connect care ofera cea mai mare capacitate de pe piata si permite operatorilor sa-si stimuleze veniturile oferind servicii de conectivitate de mare viteza pentru abonatii rezidentiali si SMB. Realizand acest produs compatibil cu WiBAS™ OSDR ne-am asigurat ca investitia in reteaua existenta este reutilizata 100%”.

 

Intracom Telecom este inovatoare in domeniul de acces wireless de peste doua decenii, a dezvoltat si implementat cu succes sistemele sale punct-la-multipunct pentru numerosi operatori din Europa, Asia de Sud-Est si Africa, raspunzand cererii in continua crestere pentru servicii de acces in banda larga.